Badkläder för säsongen

Det är kul att skaffa nya badkläder inför säsongen, speciellt om du under året jobbat med din ”strandkropp”. Eller om du vuxit ur förra säsongens badkläder. Vad sa du då välja för badkläder i år? Få tips och hitta saker här.

Olika modeller

Olika kroppar passar i olika modeller av badkläder. Även om designers tidigare ofta har fokuserat en viss kroppsform så få har. Utbudet är större idag för att konsumenter har gjort sin röst hörda och efterfrågat olika modeller anpassade efter olika kroppar. Utbudet passar därför de flesta kroppsformer idag, så det är lätt att hitta något just du trivs i. Vill du ha en bekväm men ändå snygg bikini, tankini, baddräkt eller badshorts så kolla in utbudet på nätet.

Strandhäng

Häng på stranden och känn havsbrisen, slappna av på din badhandduk med en bok eller spela strandtennis eller sparka boll i vatten. Men oavsett aktivitet är det bra att ha badkläder som passar ändamålet. Vill du sola krävs badkläder utan för mycket mönster. För sport är det bra med badkläder som håller kroppsdelar på plats och är bekväma. Vill du vara snygg och ragga på stranden så välj badkläder du känner dig snygg i. Lycka till med ditt köp!