Hitta rätt mobilskal till din telefon

För de flesta är telefonen en kär ägodel som därför förtjänar ett bra skydd. I dag finns mängder av olika skal och fodral som kan hindra din telefon både från att få repor eller gå sönder om olyckan är framme. Ett skydd till din telefon kan liknas vid en billig försäkring, som skyddar från yttre skador på telefonen. Det finns dessutom många andra fördelar med mobilskal.

Olika typer av skal

En av de vanligaste skaltyperna till mobiltelefoner är så kallade bakskal. De finns i många olika varianter, men täcker aldrig hela telefonen. Bakskal skyddar telefonens baksida och kanter och ibland kan de även vara konstruerade för att skydda framskärmen vid fall. Bumperskal är en annan typ av skal som även skyddar framsidan. Tänk på att välja rätt för dina behov och inte spendera mer än nödvändigt utifrån dessa behov.

Mobilskal med det lilla extra

Vissa mobilskal kan ge extra funktioner till din mobiltelefon. Ett fodral kan skydda hela din telefon när den inte används och samtidigt fungera som en plånbok. Med ett batteriskal får du ett inbyggt batteri som förlänger användningstiden på din telefon, samtidigt som skalet skyddar vid fall och stötar. Är du intresserad av att hitta ett bra skal till din telefon så kan du kolla in themobilestore.se där det finns mängder av skal.