Hitta roliga tekniska prylar online

Visst kan det vara roligt att gå i en butik och leta saker. Det kan vara en present eller något till dig själv. Många väljer att handla på nätet i stället för i en fysisk butik. Du kan börja här.

Handla roligt eller nyttigt

Oavsett om du handlar till dig själv eller till en vän så hittar du mycket på nätet. Ett skäl är att just roliga elektroniska prylar säljs bäst i en nätbutik. Det är inte bara roliga prylar, det finns dessutom nyttiga prylar att köpa på nätet. En sådan pryl kan hjälpa dig att slå på värmen i fritidshuset innan du åker hemifrån.

E-handen ökar

Handlar du på nätet? I så fall shoppar du på liknande sätt som 70 % av Sveriges befolkning. E-handeln fick en kraftig skjuts med hjälp av Coronaepidemin. Men redan 2019 ökade e-handeln med 13 % vilket innebär en omsättning på 87 miljarder kronor. En bransch som tidigare har varit framgångsrik är hemelektronik men inte helt oväntat var det apoteksbranschen som rusade.

Dagligvaruhandeln ökade mycket procentuellt men å andra sidan från en mycket låg nivå. Mode har en stark ställning inom e-handeln där sex välkända företag ligger på topp 20 listan för omsättning inom e-handel.