Skydda din telefon

En mobiltelefon är inte bara en telefon längre. Den moderna smarta telefonen innehåller ofta väldigt mycket personliga fakta, lösenord och andra dokument som är väldigt viktiga och nödvändiga att skydda. Du behöver egentligen skydda din mobil både från stötar och fall, intrång och stöld.

Sätt ett säkerhetsbälte på din telefon

Det är inte ovanligt att tappa sin mobil och det som brukar hända då är att glaset på framsidan går sönder. Tursamt nog tappar då inte telefonen minnet. Däremot kan det hända att du blir av med telefonen några dagar under tiden den repareras. Därför är det mycket klokt att ha ett mjukt fodral till telefonen som skyddar från stötar. På nätet finns ett enormt utbud, välj något som du tycker om med avseende på färg och form.

Så undviker du intrång i telefonen

Det är fullt möjligt att spionera på människor genom deras mobiltelefoner utan att de själva har en aning om det. Det går att undvika genom att alltid se till att telefonen är låst och att du aldrig lämnar ut lösenord som du behöver för vissa appar i din telefon. Du kan även installera säkerhetsappar som känner av om din telefon är hackad.